Het Moestuinconcept

Alles voor uw moestuin

Moestuinieren is populair. Veel mensen kweken eigen groenten en kruiden. Een gezonde hobby, vinden wij! Want werken in de buitenlucht geeft energie en de verse, onbespoten groenten en kruiden van het seizoen komen rechtstreeks op uw bord terecht!

Nederhof hoveniers levert bedrijven en particulieren biologische moestuingrond en organische meststoffen in elke gewenste hoeveelheid. En helpt, desgewenst, bij het onderhoud van uw (moes)tuin.

Van zaaien tot oogsten

Groenten en kruiden in eigen tuin kweken is ontspannend en leuk. Want wat er op tafel komt, is grotendeels afhankelijk van Moeder Natuur. En een beetje van uw goede zorg. Met die zorg helpt Nederhof u graag. In onze webshop vindt u alles voor de eigen kweek, van biologische moestuingrond en organische meststoffen. Onze moestuingrond is gemakkelijk te bewerken en zorgt ervoor dat de plantjes goed groeien. Alleen af en toe wat extra voeding in de vorm van tuinturf of compost toevoegen, is genoeg.

Onderhoud

Indien gewenst, kunnen wij uw moestuin onderhouden. Dit doen we geheel biologisch en zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Onze onderhoudsmogelijkheden variëren van het gehele jaar door tot periodiek onderhoud tijdens bijvoorbeeld de vakantieperiode(s). Zodat uw oogst straks niet alleen bestaat uit “vergeten groenten”…