Hovenier Voorburg en leidschendam

Nederhof Hoveniers is hét hoveniersbedrijf van Voorburg, Leidschendam en omstreken! Met onze jarenlange ervaring in tuinaanleg, tuinontwerp en tuinrenovatie zijn wij de ideale hovenier als u op zoek bent naar een strak & professioneel eindresultaat. Bij Nederhof Hoveniers zijn we u graag van dienst vanaf het begin tot oplevering, we bieden u een totaalpakket waarbij u volledig wordt ontzorgd. Hierbij maken we als hovenier Voorburg / Leidschendam enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje tussen onze voorbeeldprojecten.

Een hovenier begint altijd met een professioneel tuinontwerp

We beginnen niet zomaar aan de aanleg of renovatie van uw tuin. Alvorens we als hovenier aan de slag gaan, komen we graag eerst in gesprek met u. We luisteren goed naar uw wensen & ideeën en gaan vervolgens samen met u de mogelijkheden bespreken en de tuin opmeten. Hebben we alle informatie verzameld, dan kunnen we aan de slag met de eerste stap: een lijnenplan. Dit is een globale schets van hoe uw tuin in Voorburg of Leidschendam eruit kan komen te zijn en waar bepaalde aspecten geplaatst kunnen worden.

Definitieve computertekening & offerte

Gaat u akkoord met het opgestelde lijnenplan? Dan werken we een definitieve computertekening voor u uit. Hieraan koppelen we dan ook direct de offerte, waarin kosten als zand en grond en andere materialen overzichtelijk worden weergegeven. Wilt u graag eerst de materialen bekijken voor u definitief akkoord gaat? Kom dan langs in onze showtuin in Delft.

Realisatie van het tuinontwerp door professionele hoveniers

Na uw definitieve akkoord gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Onze vakbekwame hoveniers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. Probleemloos maken zij de vertaalslag van een computertekening naar de realiteit. De werkzaamheden worden, uiteraard in goed overleg met u, gepland en uitgevoerd met de grootste zorg.

Hovenier Leidschendam en Voorburg ook voor tuinonderhoud

Naast dat we u bij Nederhof Hoveniers graag van dienst zijn met het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin, zijn wij ook graag uw hovenier in Leidschendam en Voorburg voor tuinonderhoud. Door de jarenlange ervaring van onze hoveniers weten zij precies wat een tuin nodig heeft. Van compleet & professioneel onderhoud tot kleine aanpassingen in uw tuin.

Regelmatig worden wij als hovenier ingeschakeld door particulieren en bedrijven voor professioneel onderhoud van hun tuin. Nederhof Hoveniers is graag zowel uw hovenier in Voorburg als uw hovenier in Leidschendam voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Snoeien
  • Schoonmaken/opruimen
  • Wieden
  • Tegels leggen/bestraten
  • Schutting of tuinhuisje vervangen
  • Beplantingen
  • Gazonaanleg en/of -onderhoud
  • Levering van zand, tuinaarde, groencompost, graszoden en speelzand

Heeft u zelf geen tijd of te weinig kennis om uw tuin te onderhouden? Nederhof Hoveniers ontzorgt u hier graag in en levert een strakke & professioneel uitstralende tuin op. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Nederhof Hoveniers is uw hovenier in Leidschendam & Voorburg

Wilt u graag uw tuin door ons laten ontwerpen, aanleggen of renoveren? Of wilt u zich geen zorgen hoeven maken over tuinonderhoud? Informeer dan gerust, geheel vrijblijvend uiteraard, naar de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen.