Tuinrenovatie

Soms is periodiek onderhoud niet genoeg en heeft uw tuin een flinke opknapbeurt nodig, bijvoorbeeld door verwaarlozing of een gewijzigde levensstijl waardoor u de tuin anders wilt benutten. Welke reden u ook heeft, wij zullen u graag helpen bij het opknappen of vernieuwen van uw tuin. Samen met u gaan we op zoek naar de juist indeling en vinden we creatieve, groene oplossingen die passen bij uw leefwensen, uw smaak en uw budget.

Een nieuw gazon

Ziet uw gazon er niet meer uit? Met nieuwe graszoden van Nederhof Hoveniers heeft u in no time weer een prachtig groen tapijt. Zelf gelegd of door ons, de keus is aan u. Vergeet alstublieft een goede bemesting niet, ook hiervoor hebben wij alle producten in huis.

Wilt u voor de toekomst liever een onderhoudsvrij gazon? Wij tonen u graag de collectie kunstgrassen bij KPS in Delft, u zult nog moeite hebben om ze van natuurlijk gras te onderscheiden!

Duurzaam en milieuvriendelijk

Uw tuin is een natuurlijk verlengstuk van het milieu om ons heen. Daarom begint de zorg voor het milieu met een bewuste keuze voor grondstoffen en materialen voor uw tuin. Wij bieden een ruime keuze aan organische en biologische meststoffen en tuinaarde, duurzaam hout en milieuvriendelijke onderhoudsmaterialen en bezorgen die graag bij u aan huis.

Tuinrenovatie