Over ons

Hoe het begon…

De liefde voor alles wat groeit en bloeit, is Arjan met de paplepel ingegoten. Zijn ouders hadden een bloemenwinkel in Voorschoten en Arjan hielp van kleins af aan mee. Na zijn middelbare schooltijd ging hij werken bij een kwekerij. In zijn vrije uren hielp hij zijn vader met hovenierswerk voor klanten in Voorschoten en omgeving. Vanaf 1992 nam Arjan de klanten van zijn vader over; Nederhof Hoveniers was geboren. Samen met zijn vrouw Shirley bouwde Arjan het bedrijf uit tot een bloeiende onderneming. In 2000 verhuisden Arjan en Shirley met hun bedrijf naar het Forepark. Daar, aan de Tauber, vonden ze ruimte om hun dienstverlening verder uit te breiden. Met succes. De zaken gaan goed, het aantal klanten groeit nog steeds en dat is mede te danken aan het vooruitziende ondernemerschap van Arjan en de strakke organisatie van Shirley. “Toen in 2008 de crisis begon en mensen steeds meer gingen doe-het-zelven in hun tuin, heeft Arjan een vrachtwagen gekocht voor de levering van zand, grond en tuinmaterialen. Zo vingen we de dalende vraag naar hoveniersdiensten op en bleven we toch bij klanten aan huis komen. Dat is Arjan ten voeten uit. Hij is ambitieus en ziet steeds weer nieuwe kansen. Neem onze gladheidsbestrijdingsdienst, ontstaan als aanvullende inkomstenbron voor de rustige wintermaanden.

We begonnen met 1 aanhanger met strooier, nu hebben we een heel wagenpark en strooien we overal in de regio. Het heeft ons een hoop zakelijke klanten gebracht. Daarnaast is Arjan altijd bezig met vernieuwen; je maakt hem het meest blij met een unieke vraag die maatwerk vereist. Hij bijt zich erin vast en komt geheid met een duurzame oplossing”, vertelt Shirley. “Shirley is een kei in aanpakken en doorpakken”, vertelt Arjan op zijn beurt: “Zij is de vraagbaak voor onze klanten en de ‘moeder’ van ons hechte team. Haar enthousiasme is aanstekelijk en klanten komen graag naar ons magazijn om een zak grond of mest te halen en ondertussen even een praatje te maken. Shirley zorgt ervoor dat iedereen binnen ons team zijn eigen verantwoordelijkheden kent en weet wat hij moet doen. Dat bevordert niet alleen de goede communicatie binnen ons team maar zet ook de toon voor onze communicatie naar buiten toe.” “Als mensen naar ons toe komen om hun droom waar te laten maken … op welke schaal dan ook … of het nu om een balkon of megatuin gaat … dan moeten wij er toch alles aan doen om die droom werkelijkheid te maken? ‘Afspraak is afspraak’ is ons motto en het vertrouwen dat we daarmee krijgen is onmisbaar om te groeien. Maar de bomen hoeven echt niet tot in de hemel. Laat ons vooral lekker gezond blijven en mooie tuinen maken met een hechte club mensen, daar worden wij het meest gelukkig van”, besluiten Arjan en Shirley samen.

Arjan Nederhof

Arjan Nederhof

Algemeen directeur

Shirley Nederhof

Shirley Nederhof

Financieel directeur

Daan Groenewegen

Daan Groenewegen

Bedrijfsleider

Ingrid Groenewegen

Ingrid Groenewegen

Administratief medewerkster

Bo Videler

Bo Videler

Allround hovenier

Sander Grundmann

Sander Grundmann

Allround hovenier

Niels Helwerda

Niels Helwerda

Allround hovenier

Roger van der Burg

Roger van der Burg

Allround hovenier

Steven Groenewegen

Steven Groenewegen

Chauffeur / Allround medewerker

Hans van der Voort

Hans van der Voort

Allround medewerker

Nick Nederhof

Nick Nederhof

Aankomend talent

Kom je ons team versterken?

Erkend leerbedrijf

Nederhof hoveniers is een erkend leerbedrijf voor hoveniers dat is aangesloten bij de SBB, een organisatie die leerlingen en aangesloten bedrijven begeleidt tijdens het opleidingstraject. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij ons bedrijf.

Pin It on Pinterest