Timeline

2017

Al 25 jaar sterk in groene oplossingen

Groene en duurzame oplossingen om zorgeloos te kunnen genieten, daar maken we ons al 25 jaar hard voor. Samen met ons team zorgen we voor de aanleg en het onderhoud particuliere tuinen en bedrijfsterreinen, inclusief alle benodigde materialen.

2016

Sociale Onderneming

Nederhof Hoveniers ontvangt het Keurmerk Sociale Onderneming, hèt keurmerk voor maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen. Hiermee kunnen we laten zien, dat we verantwoordelijkheid nemen voor ons personeel en voor de omgeving waarin we gevestigd zijn.

2015

Herinrichting van kwekerij

Naast het assortiment bomen en struiken breiden we ons kweekassortiment uit met fruitbomen uit vroegere tijden. Het bijenvolk dat de kwekerij bewoont, zorgt voor een goede bestuiving van onze fruitbomen, een absolute voorwaarde voor veel fruit in het oogstseizoen en gezonde bomen voor de toekomstige klanten in binnen- en buitenland.

2012

Digitale Nieuwsbrief

We helpen onze klanten graag met raad en daad. Daarom starten we in 2012 met een digitale nieuwsbrief. Hierin geven we tips voor het aankomende seizoen, vertellen we wat ons bezighoudt en delen we inspiratie voor de aanleg en renovatie van tuinen.

2008

Zand en grond aan huis

Als de crisis begint en mensen steeds meer zelf gaan doen in hun tuin, maken we onze eigen webwinkel en koopt Arjan een vrachtwagen voor de levering van zand, grond en tuinmaterialen aan huis. Zo blijven we het contact met klanten houden.

2005

Social Media

Steeds meer klanten zijn actief op Facebook dus het wordt tijd om onze eigen pagina op te zetten. Vanaf dat moment delen we foto´s en tips en ontvangen we een steeds weer leuke reacties terug!

2004

Kwekerij Stompwijkseweg

Onze kwekerij aan de Stompwijkseweg in Leidschendam breidt uit om aan de groeiende vraag naar bomen en struiken te voldoen.

2002

Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding is een mooie aanvullende inkomstenbron voor de rustige wintermaanden. Dus koopt Arjan zijn eerste aanhanger met strooier. Anno 2017 hebben we een heel wagenpark en kom je onze strooiers in de hele regio tegen.

2000

Verhuizing

De zaken gaan goed; we hebben meer m2 nodig voor personeel, materieel en tuinproducten. In het Forepark aan de Tauber vinden we letterlijk en figuurlijk de ruimte voor onze ambities.

1996

De Oprichting

Het jaar waarin Arjan – grootgebracht als zoon van een bloemist/hovenier – het hovenierswerk van zijn vader officieel overneemt. Ons bedrijf, Nederhof Hoveniers, is geboren.
Arjan Nederhof

Arjan Nederhof

Algemeen directeur

Shirley Nederhof

Shirley Nederhof

Financieel directeur

Ingrid Groenewegen

Ingrid Groenewegen

Administratief medewerkster

10+ hoveniers staan dagelijks voor je klaar!

Kom je ons team versterken?

Erkend leerbedrijf

Nederhof hoveniers is een erkend leerbedrijf voor hoveniers, dat is aangesloten bij de SBB. Dit is een organisatie die leerlingen en aangesloten bedrijven begeleidt tijdens het opleidingstraject. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij ons bedrijf.