Alles voor uw tuin

Nederhof hoveniers heeft een breed assortiment aan tuinmaterialen. Wij leveren de materialen en helpen u desgewenst bij de aanleg en het onderhoud. Niets hoeft standaard. Wij denken graag mee in oplossingen die naadloos aansluiten bij uw wensen en uw budget. Nederhof hoveniers is gespecialiseerd in zowel tuinonderhoud, tuinrenovaties, tuinontwerp en het leveren van diverse tuinattributen. Deze tuinattributen kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Hierbij kunt u denken aan zand en grond, bodembedekking, graszoden en andere tuinmaterialen.

Tuinafscheidingen

U kunt bij ons kiezen uit een grote variatie aan tuinafscheidingen, van levende hagen en betonstaalmatten met klimop tot afscheidingen van hout, steen, riet, wilgentenen en heidematten.

Nederhof hoveniers adviseert, levert de materialen en plaatst desgewenst de tuinafscheiding. Ook nemen wij u graag de zorg voor het onderhoud van levende afscheidingen uit handen.

Natuurgras en kunstgras

Wij leveren graszoden en gazons van topkwaliteit. Onze graszoden zijn zowel geschikt voor een speelgazon als voor een siergazon.  Ze bevatten sterke grassoorten die bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze hebben een groot herstelvermogen en kunnen kort gemaaid worden. Wij leggen graag een prachtig gazon voor u aan maar u kunt dit ook zelf doen en de graszoden bij ons afhalen.
 
Wilt u een gazon van kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Drainage

Kan regenwater in uw tuin gemakkelijk wegzakken of blijven er lang plassen staan? In het laatste geval kunnen er ondoordringbare lagen in de ondergrond zitten, die doorbroken moeten worden om de normale wateruitwisseling in de bodem te herstellen. Voor een evenwichtige flora en fauna in uw tuin en droge paden en terrassen is het van groot belang te weten, hoe de waterhuishouding van de grond is.

Het aanleggen van een drainagesysteem moet vakkundig gebeuren. Nederhof hoveniers werkt met ervaren specialisten die maatwerk leveren voor uw probleem.

Sproeisystemen

Wat is het toch genieten van het buitenleven op zonnige dagen … zittend op het terras terwijl de warmte langzaam afneemt! Maar als  bezitter van een groene tuin kunt u niet lang stil blijven zitten. Er moet tijdig en frequent gesproeid worden! Met een sproeisysteem van Nederhof hoveniers bespaart u zich een hoop tijd en werk.

Pergola's, tuinhuizen en blokhutten

Wij leveren blokhutten, tuinhuizen en pergola’s in diverse prijsklassen, van standaardmodellen tot maatwerk. Vrijwel alles is mogelijk. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en bijpassende mogelijkheden te bespreken zodat wij u  een passende aanbieding kunnen doen.

Tuinverlichting

Licht, overdag de normaalste zaak van de wereld, ’s avonds een absolute voorwaarde om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. En uw tuin en huis voor ongewenste indringers te behoeden. Nederhof hoveniers heeft voor elke tuin en toepassing de juiste verlichting … of het nu gaat om een zithoek met sfeerverlichting of een tuinpad dat helder verlicht moet worden. Ook bomen en planten staan er stralend bij met de juiste verlichting. Uw tuin wordt een verlengstuk van uw woonkamer!

Gladheidsbestrijding

Ruim voordat neerslag – in de vorm van ijzel of sneeuw – de regio Haaglanden bereikt, wordt onze coördinator gladheidsbestrijding door Meteo Consult gewaarschuwd. Een strooi-actie starten voordat er ijzel of sneeuw gevallen is, zorgt namelijk voor een flinke besparing op het gebruik van wegenzout. Door zout op de weg aan te brengen voordat het sneeuwt, is het mogelijk de hechting tussen sneeuw en asfalt (of andere wegdeksoorten) voor 80% tegen te gaan.

Wij staan dus bij nacht en ontij voor u klaar om uw bedrijfsterrein of parkeerdek zoveel mogelijk ‘glijvrij’ te houden. Wij gebruiken zowel grote als kleine zoutstrooiers, sneeuwborstels en shovels voor dit karwei. Indien u van deze service gebruik wilt maken of wanneer u strooizout nodig heeft, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen.

Moestuinconcept

Moestuinieren is populairder dan ooit. Veel mensen, van jong tot oud, houden zich bezig met het kweken van eigen groenten en kruiden. En niet onterecht vinden wij! Want een moestuin geeft energie, ontspanning en iedere dag weer een verrassing. Heerlijk werken in de buitenlucht en uiteindelijk verse, onbespoten groenten en kruiden van het seizoen direct beschikbaar uit eigen tuin!

Met het Nederhof hoverniers moestuinconcept is het nu nog eenvoudiger om met een moestuin te beginnen. Voor zowel bedrijven als particulieren leveren wij complete starterspakketten en voorzien wij, desgewenst, in het onderhoud.