Hovenier Wassenaar

Bent u op zoek naar een hovenier in Wassenaar? Nederhof Hoveniers is al jarenlang dé hovenier in Wassenaar en omstreken. Bij Nederhof Hoveniers ontzorgen we u graag van begin tot eind. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket: van tuinontwerp en tuinaanleg, tot een volledige tuinrenovatie en regelmatig tuinonderhoud. Met de jarenlange ervaring van onze hoveniers realiseren we de mooiste tuinen in Wassenaar en omgeving. Uw tuin is bij ons in uitstekende handen. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden en wilt u graag wat inspiratie opdoen voor uw eigen tuinaanleg in Wassenaar? Neem dan gerust een kijkje tussen onze voorbeeldprojecten. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Tuinaanleg Wassenaar volgens een duidelijk plan

Bij Nederhof Hoveniers beginnen we niet lukraak met de tuinaanleg. We werken volgens een duidelijk stappenplan, waardoor wij een zeer hoge kwaliteitsstandaard kunnen hanteren. Voordat we als hovenier in Wassenaar bij u aan de slag gaan willen we graag eerst een gesprek aangaan met u. In dit gesprek komen diverse vragen aan bod, zoals:

  • Heeft u zelf al ideeën opgedaan voor uw tuin?
  • Zijn er nog speciale wensen waar wij rekening mee moeten houden?
  • Wat is uw budget voor de tuinaanleg/tuinrenovatie?

Gedurende het gesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen & ideeën, om het vervolgens concreet op papier te zetten. Gezamenlijk bespreken we de mogelijkheden en gaan we de afmetingen van de tuin in kaart brengen. Wanneer onze hoveniers alle informatie verzameld hebben kunnen we de eerste stappen gaan zetten: het opstellen van een lijnenplan. Dit geeft een globaal beeld van wat wij als dé hovenier in Wassenaar voor u kunnen betekenen.

Eindtekening en bijpassende offerte

Het lijnenplan gaan we weer samen met u bespreken en, indien u nog andere wensen heeft of bepaalde aspecten anders wilt zien, passen we dit uiteraard aan indien mogelijk. Wanneer we een akkoord van u krijgen op het lijnenplan gaan we een definitieve computertekening opstellen. Hierbij krijgt u dan ook direct de offerte, waarin we bijvoorbeeld kosten als het benodigde zand en grond, eventuele tegels en ander materiaal in kaart brengen. Zo heeft u direct een goed beeld van het kostenplaatje voor uw tuinrenovatie of tuinaanleg in Wassenaar.

De aanleg of renovatie van uw tuin in Wassenaar

Hebben we een definitief akkoord van u op de eindtekening en offerte? Dan gaan onze hoveniers zo snel mogelijk aan de slag met de tuinrenovatie of tuinaanleg in Wassenaar. Onze vakbekwame en professionele hoveniers voelen zich, door jarenlange ervaring, thuis in elke tuin en gaan geen project uit de weg.

Nederhof Hoveniers is dé hovenier van Wassenaar en omstreken

Het vakbekwame team van Nederhof Hoveniers is u graag van dienst; van professioneel onderhoud tot het realiseren van een volledig nieuwe tuin. Wij maken van uw tuin een droomtuin. Benieuwd naar de vele mogelijkheden bij Nederhof Hoveniers? Informeer dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Hovenier Wassenaar, ook voor professioneel tuinonderhoud

Bij Nederhof Hoveniers verzorgen we niet alleen professionele tuinrenovatie en tuinaanleg, u bent ook bij ons aan het juiste adres voor tuinonderhoud van het hoogste niveau. Regelmatig worden onze hoveniers ingeschakeld door particulieren & bedrijven voor diverse soorten onderhoud. Van complete onderhoudsbeurten tot een kleine aanpassing als het type zand in uw tuin in Wassenaar. U kunt Nederhof Hoveniers onder andere inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Schutting vervangen
  • Snoeien
  • Gazonaanleg of -onderhoud
  • Diverse bestratingen
  • Schoonmaken/opruimen
  • Beplanting
  • Drainage