Tuinontwerp Den Haag en omgeving

Welke tuinontwerp sluit bij uw wensen aan?

 

Nederhof Hoveniers biedt opdrachtgevers graag een totaalpakket: van het tuinontwerp t/m de tuinaanleg en het onderhoud van uw (droom)tuin in Den Haag en omgeving. Het (her)ontwerpen of het renoveren van uw tuin vraagt een deskundige kijk op de ruimte en de mogelijkheden. Nederhof Hoveniers kan u hierbij behulpzaam zijn. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw wensen en ideeën. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor het tuinontwerp en meten we uw tuin op. Met alle informatie kunnen wij dan aan de slag. Het lijnenplan is de eerste stap naar een nieuw tuinontwerp voor uw tuin in Den Haag. Zo krijgt u een globale indruk van de indeling en waar bepaalde aspecten geplaatst kunnen worden. Aan de hand van uw reactie maken wij een definitieve computertekening. Aan het tuinontwerp koppelen wij een offerte waarin de kosten en de materialen, zoals grond en zand, overzichtelijk zijn weergegeven. De voorgestelde materialen kunt u – indien gewenst – bekijken in onze showtuin bij KPS in Delft. Hier kunt u de kleuren c.q. kwaliteit van de materialen zien en hoe deze in uw tuin eruit zouden zien.

NIEUW: beton ontmoet keramiek

De GeoCeramica®  tegel combineert stijlvol Italiaans keramiek met betaalbaar en gebruiksvriendelijk beton en is geschikt voor iedere ondergrond. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van GeoCeramica® tegels voor uw tuin? Bezoek dan de showtuin van onze leverancier KPS. Met uw instemming ontvangen wij vervolgens van KPS alle informatie voor een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw terras of tuinpad. 

Duurzame bestrating en natuurvriendelijke tuin

Een levende tuin met 80% groen en 20% verharding is een goede verhouding en zorgt voor een goede afwatering bij flinke regenbuien. Op plekken waar verharding handig is, kunt u kiezen voor duurzame oplossingen. De volgende bestratingsmogelijkheden hebben een duurzaam karakter en passen goed in de huidige tendens om tuinen te ‘ vergroenen’:

Inspiratie nodig?

Zoveel ideeën dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Laat u dan inspireren door onze projecten of bezoek vrijblijvend de showtuin bij KPS in Delft. Zij helpen u graag bij het maken van de keuze die het beste bij uw tuin en uw budget past.

Gaat u zelf uw tuin aanpakken, kijk dan eens in onze webshop wat wij u zoal kunnen leveren.

Tuinontwerp