Tuinontwerp Den Haag en omgeving

Welke tuinontwerp sluit bij uw wensen aan?

 

Nederhof Hoveniers biedt opdrachtgevers graag een totaalpakket: van het tuinontwerp t/m de tuinaanleg en het onderhoud van uw (droom)tuin in Den Haag en omgeving. Het (her)ontwerpen of het renoveren van uw tuin vraagt een deskundige kijk op de ruimte en de mogelijkheden. Nederhof Hoveniers kan u hierbij behulpzaam zijn. Wij komen graag vrijblijvend langs om te luisteren naar uw wensen en ideeën. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor het tuinontwerp en meten we uw tuin op. Met alle informatie kunnen wij direct aan de slag. Het lijnenplan is de eerste stap naar een nieuw tuinontwerp voor uw tuin in Den Haag. Zo krijgt u een globale indruk van de indeling en waar bepaalde aspecten geplaatst kunnen worden. Aan de hand van uw reactie maken wij een definitieve computertekening. Aan het tuinontwerp koppelen wij een offerte waarin de kosten en de materialen, zoals grond en zand, overzichtelijk zijn weergegeven. De voorgestelde materialen kunt u – indien gewenst – bekijken in een van onze showtuinen. Hierdoor kunt u de kwaliteit van de materialen zien en hoe deze in uw tuin in Den Haag eruit zouden zien.

NIEUW: beton ontmoet keramiek

De GeoCeramica®  tegel combineert stijlvol Italiaans keramiek met betaalbaar en gebruiksvriendelijk beton en is geschikt voor iedere ondergrond. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van GeoCeramica® tegels voor uw tuin? Bezoek dan de showtuin van onze leverancier KPS. Met uw instemming ontvangen wij vervolgens van KPS alle informatie voor een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw terras of tuinpad. 

Duurzame bestrating

Een levende tuin met 80% groen en 20% verharding zorgt voor een goede afwatering bij flinke regenbuien. Op plekken waar verharding handig is, kunt u kiezen voor duurzame oplossingen. De volgende bestratingsmogelijkheden hebben een duurzaam karakter en passen goed in de huidige tendens om tuinen te ‘ vergroenen’:

  • Poreuze klinkers
  • Speciale stenen met ruimte voor gras
  • Bestrating met open voegen
  • Grind of steensplit
  • Natuurlijke houtsnippers, boomschors of cacaodoppen

Inspiratie nodig?

Zoveel ideeën dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Laat u dan inspireren door onze projecten of bezoek vrijblijvend de showtuinen van onze leveranciers. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze die het beste bij uw tuin en uw budget past.

Tuinontwerp