Tuinaanleg

Van tekening naar tuinaanleg in Den Haag en omgeving

Het tuinontwerp is gereed, de offerte is akkoord. Kortom, we gaan aan de slag. Leuk! Dat doen we met gemotiveerde en vakbekwame hoveniers in Den Haag en omgeving die jarenlange ervaring hebben. Zij maken voor u de vertaalslag van tekening naar realiteit. Waarbij zij door ervaring weten welke producten zoals zand en grond en bodembedekking nodig zijn voor uw ontwerp.

De eventueel benodigde vergunningen worden aangevraagd en de werkzaamheden worden, in overleg met u, ingepland en uitgevoerd. De teamleider zal u dagelijks op de hoogte houden van de vorderingen van de tuinaanleg en regelmatig met u overleggen of alles naar wens verloopt. Bij de tuinaanleg is heldere en duidelijke communicatie van groot belang. Indien er aspecten tijdens de tuinaanleg niet verlopen zoals u zou willen, dan kunt u dit direct aangeven.

De oplevering van uw nieuwe tuin

Zodra uw tuin gereed is, maken wij een afspraak voor de oplevering. We lopen samen met u door de tuin aan de hand van de goedgekeurde offerte. Voldoet de tuin aan uw verwachtingen? Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bovendien geven wij u graag tips voor het onderhoud van uw nieuwe tuin.

Tuinaanleg