Tuinaanleg

Van tekening naar tuinaanleg

Het tuinontwerp is gereed, de offerte is akkoord. Kortom, we gaan aan de slag. Leuk! Dat doen we met gemotiveerde en vakbekwame hoveniers die jarenlange ervaring hebben. Zij maken voor u de vertaalslag van tekening naar realiteit.

De eventueel benodigde vergunningen worden aangevraagd en de werkzaamheden worden, in overleg met u, ingepland en uitgevoerd. De teamleider zal u dagelijks op de hoogte houden van de vorderingen en regelmatig met u overleggen of alles naar wens verloopt. Helder en duidelijk contact, dat is voor ons belangrijk!

Zodra uw tuin gereed is, maken wij een afspraak voor de oplevering. We lopen samen met u door de tuin aan de hand van de goedgekeurde offerte. Voldoet de tuin aan uw verwachtingen? Heeft u nog vragen of opmerkingen? Bovendien geven wij u graag tips voor het onderhoud van uw nieuwe tuin.

Bodemverbetering

Mogen wij uw tuin aanleggen? Dan nemen wij eerst een grondmonster en laten dit door een laboratorium onderzoeken. Zo weten wij wat de grond nodig heeft om tot een hoogwaardige kwaliteit en juiste structuur te komen en kunnen wij ervoor zorgen, dat uw tuin optimaal floreert. Aan de hand van het onderzoeksrapport verstrekt onze bodem- en bemestingsadviseur u een verbeter- en bemestingsadvies voor een periode van 4 jaar.

Legt u zelf een nieuwe tuin aan en wilt u weten, hoe het met de bodem van uw tuin gesteld is? Wij regelen graag een bodemonderzoek voor u. Houd voor het traject van grondboring tot rapportage rekening met een periode van 3 tot 4 weken. Op verzoek verstrekken wij u graag meer informatie en een prijsopgave.

Online zand, grond en mest bestellen!

Nederhof Zand & Grond levert straatzand, tuinaarde, tuinturf, potgrond, bomengrond, compost, groencompost, aanvulgrond en speelzand. Los gestort en/of in grote big bags. Sommige producten zijn tevens leverbaar in zakken. Al onze producten zijn van topkwaliteit en worden tegen superscherpe prijzen geleverd, inclusief bezorging aan huis (tot 10 km vanaf ons bedrijf). Bestel alles wat u nodig hebt online in onze webshop.

Tuinaanleg

Pin It on Pinterest