Tuinonderhoud

Maak van uw tuin onze zorg

Wij verzorgen tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven in de hele regio Den Haag. Een goed aangelegde tuin met een uitgebalanceerd beplantingsplan en een natuurlijk gazon vraagt regelmatig en deskundig onderhoud. Een aantal van onze hoveniers houden zich uitsluitend bezig met het onderhoud van tuinen in Den Haag en omgeving. Zij hebben uitstekende kennis van snoeien, kunnen u voorzien van deskundig advies over de bodembedekking, beplanting en uw gazon en zijn opgeleid om te werken met milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Kleine aanpassingen waar bijvoorbeeld een bepaald type grond of zand voor nodig is, kan door Nederhof geleverd worden.

Kortom, Nederhof hoveniers neemt u de zorg voor uw tuin graag uit handen tegen aantrekkelijke tarieven. Bent u benieuwd naar onze tuinonderhoud mogelijkheden voor uw tuin in Den Haag of omgeving? Informeer dan vrijblijvend naar onze onderhoudsabonnementen en laat ons u verrassen met een plan en offerte op maat!

Wij maken van een verwaarloosde tuin graag een leefbare tuin

Staat het onkruid metershoog, zijn bomen en struiken ongecontroleerd groot geworden of staan schuttingen op instorten? Maken oneffen tegelpaden en overwoekerde terrassen uw tuin ontoegankelijk of zelfs onveilig? Nederhof hoveniers neemt uw tuinonderhoud graag uit handen en maakt van uw verwaarloosde tuin in Den Haag en omgeving weer een leefbare tuin. Van snoeien, schoonmaken, wieden, opruimen tot tegels leggen en schuttingen of een tuinhuisje vervangen, niets is onze hoveniers teveel om van uw tuin weer een paradijsje te maken. Vraag ons om een vrijblijvend plan van aanpak. Voor tuinonderhoud van uw tuin in Den Haag en omgeving bent u bij Nederhof Hoveniers aan het juiste adres. Bij Nederhof kijken wij naar wat uw tuin nodig heeft, zodat u er weer vol van kan genieten.

Nieuwe indeling

Voordat u groot onderhoud laat uitvoeren is het verstandig om even stil te staan bij het gebruik van uw tuin. Misschien wilt u – door bijvoorbeeld een gewijzigde levensstijl of de komst van kinderen – uw tuin wel anders benutten. Welke reden u ook heeft, wij helpen u graag bij het vernieuwen van uw tuin. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste indeling en vinden we creatieve, groene oplossingen die passen bij uw leefwensen, uw smaak en uw budget. Vervolgens combineren wij de renovatie met onderhoud zodat u twee vliegen in een klap vangt. Dat is efficiënt en kostenbesparend! U kunt in overleg er ook voor kiezen om een gedeelte van het tuinonderhoud zelf uit te voeren, waarbij Nederhof hoveniers ondersteunende taken uitvoert.

 

Schat aan mogelijkheden

Nederhof hoveniers levert onderscheidende tuininrichtingen en duurzame tuinmaterialen die bijdragen aan optimaal plezier in alle seizoenen. In onze webshop vindt u een greep uit onze uitgebreide assortiment zoals zand en grond en bodembedekking. Onder vindt u informatie en tips voor de meest gebruikelijke tuininrichtingen. Maar voor de juiste keuze uit een schat aan mogelijkheden kunt u het beste met ons om tafel. Bel ons dus voor een vrijblijvende afspraak.

Onderhoudsabonnement voor uw tuin in Den Haag

Wij bieden diverse tuinonderhoud abonnementsvormen aan:

  • Een onderhoudsabonnement op maat: u bepaalt hoe vaak wij per jaar langskomen (1x per maand, 1x per kwartaal, 2x per jaar). De kosten voor het onderhoudsabonnement zijn afhankelijk van het soort tuin en uw wensen.
  • Voorjaar- en/of najaarsonderhoud
  • Tuinonderhoud tijdens vakanties

De eerste onderhoudsbeurt wordt op basis van gewerkte uren x uurtarief aangenomen. Pas daarna ontvangt u een offerte die gericht is op het onderhouden van uw tuin in Den Haag en omgeving op basis van de gewenste frequentie. Op dat moment kunt u beslissen welke tuinonderhoudspakket het beste bij uw tuin past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste afspraak.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Uw tuin is een natuurlijk verlengstuk van het milieu om ons heen. Daarom begint de zorg voor het milieu met een bewuste keuze voor grondstoffen en materialen voor uw tuin. Wij bieden een ruime keuze aan organische en biologische meststoffen en tuinaarde, duurzaam hout en milieuvriendelijke onderhoudsmaterialen en bezorgen die graag bij u aan huis. Deze kunt u in onze webshop vinden. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.