Graszoden van topkwaliteit

Graszoden voor een perfect gazon

Graszoden van topkwaliteit

Wij leveren graszoden en gazons van topkwaliteit. Onze graszoden zijn zowel geschikt voor een speelgazon als voor een siergazon.  Ze bevatten sterke grassoorten die bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze hebben een groot herstelvermogen en kunnen kort gemaaid worden. De zoden worden kort voor aflevering gestoken, ze zijn dus vers ‘van de grond’ en onkruidvrij. Wij leggen graag een prachtig gazon voor u aan maar u kunt dit ook zelf doen en de graszoden bij ons afhalen.

De graszoden worden in rollen geleverd; uitgerold meten ze 40x250 cm en bedekken ze 1 m2. Nederhof hoveniers legt graag een prachtig gazon voor u aan, maar u kunt dit ook zelf doen en de graszoden bij ons afhalen. In deze pdf leggen wij u graag stap voor stap uit, hoe u een gazon moet aanleggen.

Let op: De graszoden worden iedere vrijdag bij ons aangeleverd. Wilt u graszoden afhalen, dan ontvangen wij graag voor woensdagochtend 10.00 uur uw bestelling.

Een gazon zonder zorgen

Kunstgras is een concurrent van gewoon gras, al is het tegenwoordig nauwelijks van echt te onderscheiden. Het is een groene oplossing voor mensen die geen natuurlijk gras kunnen gebruiken in verband met onderhoud of plekken waar gras niet wil groeien. Kunstgras van Royal Grass is kind- en diervriendelijk. Het aanbod is overzichtelijk en het is er in vele soorten en maten.