Pergola's, tuinhuizen en blokhutten

Pergola’s, tuinhuizen en blokhutten

Nederhof hoveniers levert tuininrichtingen en tuinmaterialen die bijdragen aan optimaal tuinplezier in alle seizoenen. Dat geldt zeker voor blokhutten en tuinhuizen. Iedere blokhut en ieder tuinhuis heeft zijn eigen functie. De ene tuinbezitter gebruikt hem voor opslag van tuinmateriaal en tuinmeubilair. De ander ziet een blokhut of tuinhuis als decorstuk in de tuin. Al onze pergola’s, blokhutten en tuinhuizen zijn maatwerk; het hoogwaardige hout is vooraf gedompeld in een beschermend en schimmelwerend beitsbad waardoor het een optimale bescherming geniet.

De mooiste Pergola’s, tuinhuizen en blokhutten in Den Haag en omgeving

Nederhof Hoverniers maakt gebruik van hoogwaardige materialen zodat jij jaren kan genieten van een pergola, tuinhuis of blokhut in Den Haag. Door de jaren lange ervaring heeft Nederhof Hoveniers veel ervaring in het bouwen en plaatsen hiervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Nederhof Hoveniers te bieden heeft? Neem dan contact met ons op! Onze mederwerkers vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Nederhof Hovenier is niet alleen dé hovenier in Den Haag, maar levert naast tuinaanleg, tuinontwerp en tuinrenovatie ook diverse tuin gerelateerde producten. Hierbij kun je denken aan zand en grond, bodembedekkers, graszoden en andere tuinmaterialen

Pergola's, tuinhuizen en blokhutten in Den Haag en omgeving